Aah, de gegrilde wrap! Heb je die al eens geprobeerd? Deze zomerse variant met avocado & kip is een match made in heaven. Bovendien heb je er maar 4 ingrediƫnten voor nodig en duurt het hele maken van de wrap nog geen 5 minuten. Hoe fantastisch is dat?
Heb je een gebraden kip gemaakt waar je niet van af geraakt of is er nog een stukje gegrilde kipfilet over van de vorige avond? No worries, de lekkerste manier om deze restjes op te maken is zeker en vast deze gegrilde wrap. De combinatie van de kipstukjes, gesmolten oewy goewy mozzarella en de zachte smeuĆÆge avocado is niet alleen onweerstaanbaar, hij doet je ook al je cravings naar mayo of andere vetrijke sauzen spontaan vergeten!
Bovendien kan je deze wrap natuurlijk ook gewoon maken als je geen restjes kipfilet hebt liggen. Grill snel even een stukje, of koop gewoon plakjes kipfilet (voor tussen de boterham) of wat gerookte kip (ook super lekker!). Ben je thuis, dan is dit een heerlijke frisse lunch voor op het terras samen met een fris slaatje, maar ook ’s avonds smaakt het heerlijke met een kommetje dampende tomatensoep er naast bijvoorbeeld.
Ingrediƫnten
- 2 wraps
- 100 g gebakken/gerookte kipfilet
- 50 g geraspte mozzarella
- 1 avocado
- 1 baby romeinse sla
Instructies
- Verwarm een grillpan of gewone pan op middellaag vuur.
- Beleg de wraps met de mozzarella, kipfilet en schijfjes avocado en vouw op als een burrito (zie afbeelding hieronder). Kruidt goed af met peper en zout!
- Bak de burrito zo’n twee minuten langs elke kant goudbruin en tot de mozarella gesmolten is.
- Serveer met een frisse salade voor een volledige maaltijd.
Smakelijk!
Hmm die combinatie is altijd goed! Lekker!!