Zoals jullie van mij wel gewend zijn, ben ik dol op de combinatie van zoet en hartig. Vandaag deel ik dan ook weer met veel plezier een nieuwe wrap waarin deze combinatie helemaal tot zijn recht komt. Mango, avocado & kip are a match made in heaven!
Ik ga op reis en ik neem mee…? Een heleboel eten, want we vertoeven de hele dag in de auto! :) Wij vertrekken morgen (ik schrijf dit op zaterdag, voor jullie dus 2 dagen geleden) naar Zuid Frankrijk met de auto & hebben dus een hele rit voor de boeg. Toen ik mijn voorbereidingen voor de autorit startte, wist ik meteen dat ik deze wraps wilde maken om onderweg op te eten. Niet alleen zijn ze super lekker, maar ook best handig om mee te nemen. Leg een koelelementje op je verpakking en je bent er zeker van dat je een heerlijke lunch zal hebben!
Ik nam verse kipfilet, maar je kan natuurlijk ook gewoon kipfilet dat je als beleg op de boterham legt gebruiken om het jezelf nog gemakkelijker te maken. De avocado maakt deze wrap ontzettend creamy, zeker in combinatie met de verse roomkaas! Ik hou van veel groenten, maar dat is niet gemakkelijk om onderweg op te eten, dus ik zorg ervoor dat ik een apart bakje meeneem met wat sla en tomaatjes! Ideaal. :)
Ingrediƫnten
- 4 wraps
- 100 g roomkaas natuur of met kruiden
- 1 mango in stukjes
- 1 grote avocado in stukjes
- 500 g kipfilet
- 1 el kipkruiden
Instructies
- Snij de kip in kleine stukjes, bestrooi met de kippenkruiden en wat zout, en bak gaar in een pan. Laat afkoelen
- Besmeer de wraps met de roomkaas en beleg met de mango en avocado. Kruidt af met peper en zout. Voeg de kipstukjes toe en vouw dicht.
Smakelijk!
Lekker en makkelijk, toplunch!